Explainervideo – animation

Animationsfilm for DoseSystem

Animationsfilm er ofte den bedste måde at formidle budskaber online på. Og især når det gælder explainervideoer. I samarbejde med DoseSystem og Walther Jensen – fra HomeRun Media – har jeg lavet denne lille animationsfilm om deres produkt: Et medicinskab, der selv er i stand til at huske brugeren på at tage sin medicin.

Med udgangspunkt i produktet – DoseCan’en – der udgør selve medicinskabet, blev vi hurtigt enige om designet af figurerne, der meget gerne måtte fremstå lettere generiske. Historien i videoen er temmelig simpel: Hovedpersonen Holger havde svært ved at huske at tage sin medicin, men efter anskaffelse af DoseSystem’et forøgedes hans velfærd væsentligt.explainervideo animationsfilm

Som sagt så ofte før, er det den historie, der fortælles med færrest virkemidler, der fortælles bedst. Dette lagde op til at finde et simpelt design og en enkel animation, samt udelukkende i den farve, som logo og produkt har. Figurernes kroppe har således sin form og udsende fra DoseCan’ens design. Less is more.

online video animationsfilm

Læs evt. mere om DoseSystem her.

Og eksempler på andre Explainer videoer jeg har lavet, finder du her: SE Energi og Klima, Nordea og NNE.

Oversigt

Explainervideo

Hvem

DoseSystem

Hvad

Storyboard, look og animation

Tags

Animation
Explainervideo
Instruktion
Koncept