Børnebog – Olivia Bliver Berømt

“Olivia Bliver Berømt “- børnebog skrevet af Line Leonhardt.

“Olivia Bliver Berømt” handler om den lettere defekte øresnegl, og hvordan hun bliver berømt rekvisit på Det Kongelige Teater. En krøllet historie om at turde turde og tage chancen – også selvom man måske er lidt udfordret.

Forfatter Line Leonhardt (link til hendes hjemmeside her) har flere børnebøger bag sig, men “Olivia Bliver Berømt” er vores første samarbejde.

Olivia blir berømt

skraentskov-leonhardt-illustratorbørnebogsillustrator-skræntskov Olivia-bliver-berømt-skræntskov-leonhardt

Illustrationerne er tegnet med tusch på papir, og farvelagt digitalt.

Lektørudtalelsen lyder således:

Beskrivelse:
Olivia har altid drømt om at blive berømt, men det er svært at blive det, når man bare er en lille øresnegl, og så endda en øresnegl, der er gået i stykker! En dag sker der noget fantastisk – en person fra teateret kommer ind i butikken, hvor Olivia er, og skal have en øresnegl, der er i stykker, fordi den skal bruges til et teaterstykke. Olivia ser sin chance, og snart er hun på vej til teateret. Men livet som stjerne er ikke nemt, og Olivia bliver beskyldt for at stjæle de andre rekvisitters roller! Kan Olivia nå at overbevise de andre om, at hun er god nok, og hvad sker der, når hun løber tør for batteri?
 
Vurdering:
En hyggelig og let forståelig billedbog med en fin morale om at drømme, at opbygge ens selvværd, og at alle har noget at bidrage med – også selvom man er en øresnegl
 
Til bibliotekaren:
En børnebog, der sagtens kan anbefales. “
Bogen kan bl.a. købes her:
Thumb børnebog tegner Olivia

Oversigt

Illustrationer til en børnebog - "Olivia Bliver Berømt" af forfatter Line Leonhardt.

Hvem

Forlaget Lamberth

Hvad

Tegninger - Tusch på papir.

Tags

Bøger
Børnebøger
Illustration