Illustrationer – undervisning

Illustrationer til online undervisning.

Jeg har lavet flere illustrationer for undervisningsportalen Clio Online til undervisning i tysk, dansk og religionsfaget. Hvert fag har sin egen side, hvor forskellige illustratorer har sat præg sat på bund- og topbannerne.

Det specielle ved disse opgaver var, at de skulle sættes op med en parallakse effekt med en forgrund, en mellemgrund og en baggrund, så en kunstig dybdefornemmelse fremkom, og resultatet blev faktisk utroligt flot.

Tyskfaget:

Tysk undervisning illustrationer Clio Religionsfaget:

Slider jerusalem tegner skraentskov clio online

Religionsfaget 7 - 10 klasse work E

Danskfaget:Tyskfaget 5 - 6 klasse

Svensk Clio – FBK:

Processen:

Processen var meget typisk for opgaver, der skal afleveres i vektorformat (læs evt. mere om vektorgrafik på wikipedia her):

Illustrationerne er først skitseret løst, og derefter – i tæt dialog med forlaget – rettet til i både form og farve, så det passer til formatet.

I dette tilfælde valgte jeg dog at farvelægge skitsen og sende den til godkendelse, før jeg gik i gang med at rentegne illustrationen i tre lag: forgrund, mellemgrund og baggrund. Det gjorde jeg for at se om paletten forlaget og jeg allerede var blevet enige om nu osse passede illustrationen. Det gjorde den og efter at have fået thumbs up, rentegnede jeg tegningen lagvis i Adobe Illustrator.

 

Clio tyskfaget process

Et voiola:

Undervisning tegner Skræntskov København

Se Clio Onlines site Tyskfaget her.

Se Clio Onlines site Religionsfaget her.

og læs mere om deres undervisning her.

Oversigt

Illustrationer til tysk undervisning - online.

Hvem

Clio Online

Hvad

Digital Illustration

Tags

Illustration
Koncept