Copenhagen Comics 2015

Årets Copenhagen Comics 2015 står for døren:

 copenhagen comics skraentskov 02

Som aktiv i dette års Copenhagen Comics (#cphcomics) glæder jeg mig som en 5-årig til festivalen løber af stablen weekenden 5-7. juni i år. Copenhagen Comics er to dages inspirerende tegneseriefestival med det bedste fra tegneseriernes verden. Workshops, paneldebatter, udstillinger og signeringer med tegneseriefolk (og ditto fæ) fra den ganske verden. Og det er et blæs at opleve!

Udover de sindssygt talentfulde tegnere vi allerede har her i landet som f.eks. Palle Schmidt, Jakob Strid, Rune Ryberg, Stine Spedsberg, Maren Uthaug og alle de andre,  kommer der et hav af udenlandske gæster af mere eller mindre excentrisk karakter: Luke PearsonSimon HanselmannPhilipa Rice og mange, MANGE andre. Så kryds i kalenderen!

Opdateret:

Nye store navne er blevet offentliggjort siden jeg skrev dette indlæg. Så nu kan man altså osse se og høre på store kanoner som Art Spiegelmann, André Juillard, David Lloyd, Thomas Wellmann, Françoise Mouly og Mattias Adolfsson.

Spiegelman har vundet en Pulitzer for sin grafiske roman MAUS og Mouly har i mange år været art director på The New Yorker som er kendt for sine illustrerede forsider.

Så læs mere om Copenhagen Comics på festivalens egen hjemmeside.

 


Skriv et svar