Om mig

[twocol_one]

Jon Skræntskov – tegner og animator.

Jeg har arbejdet professionelt med kommunikation igennem streg og animeret grafik siden 2000 og jeg synes stadig det er noget af det sjoveste man kan arbejde med.

Jeg sætter stor pris på det originale, det skæve og det nytænkte. Selvom jeg ikke tror på at man kan opfinde den dybe tallerken igen og igen, så ved jeg, at man kan skabe noget nyt og vedkommende med afsæt i noget afprøvet og erfaret. Og jeg har stor erfaring med at fortælle historier, og kender meget til fortællingen som medie.

Jeg har lært, at uanset om det gælder en illustration, grafik eller animeret video, skal man holde fokus på den historie, man ønsker at fortælle. Og at se til, at kvaliteten i den historie bliver viderebragt i det visuelle, for hvis stil og fortælling ikke passer sammen, falder hele projektet sammen. Historien er nøglen til den visuelle tilgang.

[/twocol_one]

[twocol_one_last]

om skræntskov tegner

[/twocol_one_last]

Interesseret i at høre mere? Kontakt mig her.

Min Baggrund:

 • 2015/05 – ?
  Skræntskov – illustration & animation
  Illustrator, instruktør, forfatter, generel kreativ i det omfang, det kan lade sig gøre.
  Har siden jeg startede lavet opgaver for så forskellige kunder som Rådet for DR, TV2, Sikker Trafik, LO, Red Barnet, Københavns Kommune, Foss, Gyldendal, m. fl.
 • 2014/05 – 2014/10
  Hide The Zebra
  Jeg var ansat som AD’er, instruktør og generel kreativ, og stod for det sammen som hos TinTank, dog med fokus på koncept og instruktion.
  Hos HTZ lavede jeg bla. film for Nordea, Gyldendal, Jakob Strid, Sundhed.dk m.fl.
 • 2005/01 – 2014/01
  TinTank
  Ejer af TinTank Animation og Illustration i 8 år.
  Her stod jeg primært for instruktion, film, look, konceptudvikling, design, animation, storyboard, script og tekst og kontakt med kunder.
  Har her siddet med slutkunder som Velux, Lundbeck, Gyldendal, HOFOR, DSB, Røde Kors og mange andre.
 • 2004/01 – 2007/01
  A.Film A/S
  Inhouse Artist
  Hos A.Film stod jeg primært for grafik/illustration og animation til TV-serier og reklame.
  Derudover har jeg i perioder arbejdet med colourstyling af tegnefilmsserier og shorts såsom Jungledyret Hugo, Der var Engang, Bibi Blocksberg, Bibi & Tina, Benjamin Blümchen, Little Wolf’s Book of Badness, + div. piloter
  og tests.
  Derudover har jeg arbejdet som colourstylist på Asterix & Vikingerne.
 • 1999/01 – 2004/01
  Rent An Artist
  Freelance illustrator og skribent, og har i den periode leveret tekst & illustrationer til Chili, Euroman, Aktuelt, Europamagasinet, Ældresagen og mange flere…

Skriv et svar