Informationsvideo – SE Energi & Klima

Video: Forstå din el-regning

Video er idag et uundværligt kommunikationsmiddel og Youtube anses f.eks. idag for at være den næststørste søgemaskine efter Google. Så når man virkelig ønsker at komme ud med sit budskab, er der få ting der er ligeså virkningsfuldt som en online video.

Rigtig mange kunder har problemer med at forstå de regninger de modtager. Forsyningsvirksomheden SE valgte at tage konsekvensen af det, og producere en video, der pædagogisk fortæller om hvordan man forstår netop deres regning. Vi tog udgangspunkt i den stil vi allerede havde udviklet til de foregående videoer og grafikstykker, så den kom til at ligge i fin forlængelse af de foregående.

infografik

En af de mange infografik scener videoerne for SE typisk indeholder.

look SE karakterdesign

Det originale karakterdesign/look/stil, vi i sin tid udviklede til SE’s univers, og som man stadig kan møde på deres hjemmeside, i tryksager og naturligvis også i online videoer.

SE er et regionalt el-selskab, der har bevæget sig ind i energi- og kommunikationsbranchen. idag er SE Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv. Jeg har før lavet informationsvideoer for SE gennem mit gamle firma TinTank, men vi har fortsat det gode samarbejde efter jeg er er startet for mig selv.

De andre videoer jeg har animeret og instrueret for forsyningsvirksomheden kan beses her på Vimeo.

 

Oversigt

Informationsvideo - Forstå din Elregning

Hvem

SE Energi & Klime

Hvad

Instruktion, animation og produktion af video.

Tags

Animation
Explainervideo
Instruktion
Karakterdesign