Informationsvideo – om Brok!

Informationsvideo om reklamation

 

Hvordan hulen skal man fortælle de ansatte, der til dagligt sidder med reklamationer, at de skal tale ordentligt til kunderne?

Det kan man f.eks. gøre via seminarer, nyhedsbreve, briefs… eller igennem en informationsvideo! Og en animeret video er nok det lettest tilgængelige medie af dem alle. Den er engagerende, letforståelig og – fortalt på den rigtige måde – langtidsholdbar.

Derudover kan de enkelte scener og karakterer naturligvis genbruges i tryksager og online, hvis man ønsker at få det største potentiale ud af sin informationsvideo.

I denne video valgte jeg sammen med kunden at gå efter en meget humoristisk vinkel, så ingen for alvor ville føle sig stødte – men samtidig fastholdt et fokus på problemet: At dårlig omtale breder sig hurtigere end god. Når en kunde har haft en uheldig oplevelse med et firma, omtaler han det til langt flere, end hvis han har haft en positiv.

complaints informationsvideo animation københavn 01 complaints informationsvideo animation københavn 02  complaints informationsvideo animation københavn 04

Da firmaet ikke havde lyst til at blive offentliggjort i denne video – men ellers var helt på det rene med, at jeg lagde den online, såfremt jeg havde slettet alle referencer til dem – har jeg udeladt afsenderlogo og indsat et enkelt Pling! i speaken for at sløre afsenderen.

Oversigt

Informations video

Hvem

Anonym

Hvad

Art directing, animation og koncept

Tags

Animation
Explainervideo
Instruktion
Koncept