Tegning – Red Barnet

Tegning til Red Barnet

Jeg blev kontaktet af organisationen Red Barnet, der havde brug for en tegning til brug i et introduktionskursus til projektet DropMob. DropMob er udarbejdet af Red Barnet til at hjælpe skoler med at udvikle antimobbestrategier.

Illustrationen skulle bruges til at illustrere, hvor mange børn der i 2015 angav, at de blev mobbet, har været med til at mobbe, eller stået på sidelinjen, når det gjaldt mobning (jvf. den nationale trivselsmåling).

Som udgangspunkt havde Red Barnet har en forestilling om, at man kunne tage udgangspunkt i et klassebillede, hvor de forskellige roller som børnene indtog som henholdsvis mobbere, ofre eller passive, fik hver sin individuelle farve. En ide jeg syntes rigtig godt om.

Red Barnet mobning skræntskov illustration

Sådan ser gennemsnitsfordelingen ud i en dansk folkeskoleklasse a la 2015: tre bliver mobbet (blå), to mobber (røde), og resten er passive (gule).

DropMob er udviklet i samarbejde med landsorganisationen Skole og Forældre og Herning Kommune, Esbjerg Kommune og Fredensborg Kommune. Du kan læse mere om projektet på Red Barnets egen hjemmeside.

Eksempler på andre undervisningsopgaver jeg har tegnet til kan ses her.

Oversigt

Illustration til introkursus til Red Barnet projektet DropMob.

Hvem

Red Barnet

Hvad

Illustrationsopgave

Tags

Illustration