Når folk be’r mig tænke på eksponeringen…

Eksponering?

really_house_of_cards-eksponering

 

Jeg får stadig – fra tid til anden – forespørgsel på opgaver, hvor en del af betalingen skal afregnes i eksponering.

Jeg takker som oftest nej tak for eksponering, for selve eksponeringen udebliver som regel for mit vedkommende og har til dags dato aldrig givet sig udslag i hverken flere opgaver eller brød på bordet. Desværre.

Og jeg har ærlig talt lidt svært ved at forstå argumentet. Jeg har f.eks. aldrig spurgt en håndværker, om han gider arbejde for en mindre løn, og istedet tænke på eksponeringen? Vil man overhovedet kunne stole på, at han så overhovedet gør jobbet ordentligt, eller får man en dag pludselig en dørkarm i knolden eller sender badekarrets indhold ned til underboen?

Så jeg tror jeg gør alle en stor tjeneste ved at takke et høfligt nej tak.

Skriv et svar